Wie is Webbe?

Wij zijn Rinze en Lianne, eigenaren van Webbe Food. Samen met ons team willen we kwaliteit leveren. We brengen onze eigengemaakte verse frites graag met een leuke sfeer op locatie! We hebben afspraken gemaakt met aardappeltelers in de regio voor de beste en smakelijkste aardappel. Voor het lekkerste resultaat wordt onze eigengemaakte verse frites in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in plantaardige olie.

Wanneer u een feest geeft, wilt u natuurlijk dat uw gasten wat lekkers te eten krijgen. Met de verse frites van Webbe Food heeft u hier geen omkijken meer naar. Vanuit onze foodtruck maken wij (h)eerlijke verse goudgele frites klaar voor de gasten op uw feest of evenement. Onze foodtruck is geschikt voor zowel kleinere groepen als grote groepen. Dankzij de kleur en de opvallende teksten van onze foodtruck is deze voor iedere gelegenheid een overduidelijke aanwinst. Webbe Food wordt onder andere ingehuurd voor verjaardagsfeesten, straatfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, huwelijksfeesten en zelfs uitvaarten. Uw gasten genieten niet enkel van een lekker hapje, maar ook van het prachtige decor dat onze foodtruck vormt.

Wij komen met de foodtruck naar de door u gewenste locatie toe. Voor informatie en verdere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij lopen de mogelijkheden graag met u door.

Onze aardappelen worden voor ons gekweekt bij zorgvuldig geselecteerde telers uit de regio. Onze aardappel heeft uitstekende bak eigenschappen, geeft een knapperig frietje met een volle aardappelsmaak en is mooi goudgeel van kleur.

Onze patat wordt gebakken in een speciale hoge kwaliteit olie waarbij we alleen plantaardige vetten gebruiken. Bovendien verversen we deze met regelmaat.